Jak nakupovat

Jak nakupovat 

Objednávat na eshopu můžete buď bez registrace nebo s registrací. Při registraci si vytvoříte svůj vlastní účet, kde se vám ukládají veškeré objednávky a informace o objednávkách a všechny vaše nasbírané body za nákupy. 

Bodový systém 

Za každý váš dokončený nákup dostanete body. Body se připisují po zaplacení objednávky a můžete body využít v další vaší objednávce.Pokud máte objednávku na dobírku, body se připisují, až je objednávka vyřízená a odeslaná. 

Spojení objednávek

Pokud už máte vytvořenou a odeslanou objednávku a chcete k objednávce ještě něco přidat?  Pokud objednávka není  námi zabalená a odeslaná je možné produkty do objednávky ještě přidávat. Vytvoříte novou objednávku, pak při zadávání dopravy zvolíte ,, SPOJENÍ OBJEDNÁVEK,, a do poznámek , které  najdete při zadávání vaší adresy a kontkatů v kolonce ,, Zadat poznámku pro prodejce,, napíšete číslo objednávky se kteou chcete novou objednávku spojit. V objednávce, která je spojená, se vám nepočítá poštovné. 

Platba online

Pokud se vám nepodařila platba online, prosím o uhrazení částky bankovním převodem na účet 192435657/0600 pod VS vaší objednávky. 

Opravená objednávka

Pokud vám přijde opravená objednávka, kvůli třeba špatně zadanému množství produktů a cena po opravení objednávky je vyšší, prosím o zaslání rozdílné částyky na účet 192435657/0600 pod stejným VS objednávky.